Bristol-Myers Squibb Graduate Practice Test Pack
Enhance your practice for Bristol-Myers Squibb graduate assessment with extensive Bristol-Myers Squibb Graduate Practice Test Pack, and featuring all the sections on the actual exams. This book provides insight into what to expect, and helps you develop effective study strategies.
Kick off your preparation with our Bristol-Myers Squibb assessment prep bundle (All-in-one pack):
- Bristol-Myers Squibb Numerical reasoning test / CEB/Gartner style
- Bristol-Myers Squibb Verbal reasoning test / CEB/Gartner style
- Bristol-Myers Squibb Diagrammatic / Logical Reasoning Tests / CEB/Gartner style
With step by step explanations on every questions, and hints on how to solve them faster.
About Bristol-Myers Squibb
Bristol Myers Squibb is an American multinational pharmaceutical company, headquartered in New York City. BMS is one of the world’s largest pharmaceutical companies, and is consistently ranked on the Fortune 500 list of the largest U.S. corporations. As of September 2020, it had total revenue of $39.3 billion.
Bristol Myers Squibb Aptitude tests formats; What to expect:
Bristol Myers Squibb mostly uses CEB/Gartner (SHL) style tests for its candidate selection. The sections on the assessments may include any of the following test sections, depending on the role that you applied to and also the country you are applying from:
- Numerical Reasoning
- Verbal Reasoning
- Inductive Reasoning
- Reading Comprehension
- Deductive Reasoning
- Situational Judgement Test
- Error / Data Checking Test
- Personality Test
Sample Bristol Myers Squibb Graduate Practice Test
How much was spent on Clothes and Shoes in year 5 if the same percent increase was
maintained as between year 3 and year 4?
A. 1,920 Euros
B. 1,921 Euros
C. 1,922 Euros
D. 1,934 Euros
E. 1,935 Euros
In year 3, how much more was spent on house & home than on hygiene & health?
A. 8,080 Euros
B. 8,280 Euros
C. 8,480 Euros
D. 8,680 Euros
E. 8,880 Euros
Which of the items accounts for the highest percent change between year 2 and 3?
B. House & Home
C. Clothes & Shoes
D. Hygiene & Health
E. Leisure & Transport
What is the total percent change in money spent on hygiene & health between year 1 & year 4?
A. 0.4% decrease
B. 4% increase
C. 4% decrease
D. 0.4% increase
E. 5% decrease
One of the foremost concerns for reputable commercial construction companies is the significant amount of time require for contractors and cost estimators to commit to pricing up raw materials like steel and concrete. This is due to the constantly changing massive inflation rates, which result in a need for continuous researching and reporting on pricing information. In addition, these companies need to ensure they have good relationships with their major subcontractors and suppliers, in order to capitalize on their capacity to forecast and budget the costs effectively throughout the whole construction process.
However, some construction owners are taking a more proactive role throughout the whole process to streamline communication and impel project completion, by functioning as a team member.
Constantly changing inflation rates causes considerable problems for cost estimators
C. Cannot say
A, Explanation: The passage says …constantly changing massive inflation rates leads to significant time required to commit to pricing. This can be considered as considerable.
By working as part of a team it is possible for construction owners to reduce the amount of money they spend on a construction project.
C. Cannot say
C, Explanation: No details of reduction in money spent. We only know they join the team in order to streamline communication and impel project completion. We cannot also say the statement is “False” since the passage did not expressly say so.
A UN report has warned of the potential problems of global warming. If the production of greenhouse gases continues at the current rate, this will result in the melting of ice sheets in Greenland and the Antarctic. The consequences of this will be rising sea levels, which will endanger 145 million people. In response to the problem, the report observes the need for an immediate international agreement on reducing emissions.
Emission of greenhouse gases can result in a change in sea levels.
C. Cannot say
A, Explanation: The passage states this in line 3.
The report recommends an international agreement to stabilize emissions.
C. Cannot say
B, Explanation: Although it is true that the report recommends an international agreement, but it was meant to reduce and not to stabilize.
Handpicked Related Practice Packs
- ARUP Graduate Assessment Practice Questions pack
- Bain & Company Graduate Assessment Practice Questions pack
- BP Graduate Assessment Practice Questions pack
- CHEVRON Graduate Assessment Practice Questions pack
- Next Graduate Assessment Practice Questions pack
Ready for a better prep-Experience?
Click the button below to order and access your practice pack.