NGDP NGDP Practice Aptitude Test Pack For 2023
NGDP Practice Aptitude Test Pack For 2022 aids in enhancing your practice for NGDP graduate assessment with extensive practice questions from the NGDP Graduate Practice Pack featuring all the sections on the actual exams. This book provides insight into what to expect and helps you develop effective study strategies. Kick off your preparation with our NGDP Practice Aptitude Test Pack For 2023 (all in one pack):
- NGDP Numerical reasoning test / CEB/SHL style
- NGDP Verbal reasoning test / CEB/SHL style
- NGDP Diagrammatic / Logical Reasoning Tests / CEB/SHL style
With step-by-step explanations on every question, and hints on how to solve them faster.
About NGDP company
The NGD Peeks to match bright, passionate graduates with councils where they can deliver key projects and amazing value for money. NGDP offers its graduate programs in a range of exciting business areas.
NGDP Aptitude tests formats; What to expect:
NGDP mostly uses CEB/Gartner (SHL) style tests for its candidate selection. The sections on the assessments may include any of the following test sections, depending on the role that you applied to and also the country you are applying from:
- Numerical Reasoning
- Verbal Reasoning
- Inductive Reasoning
- Reading Comprehension
- Deductive Reasoning
Free Samples questions
How much was spent on Clothes and Shoes in year 5 if the same percent increase was maintained as between year 3 and year 4?
A. 1,920 Euros
B. 1,921 Euros
C. 1,922 Euros
D. 1,934 Euros
E. 1,935 Euros
In year 3, how much more was spent on house & home than on hygiene & health?
A. 8,080 Euros
B. 8,280 Euros
C. 8,480 Euros
D. 8,680 Euros
E. 8,880 Euros
Which of the items accounts for the highest percent change between years 2 and 3?
B. House & Home
C. Clothes & Shoes
D. Hygiene & Health
E. Leisure & Transport
What is the total percent change in money spent on hygiene & health between year 1 & year 4?
A. 0.4% decrease
B. 4% increase
C. 4% decrease
D. 0.4% increase
E. 5% decrease
NGDP Graduate Practice Pack Verbal Reasoning
One of the foremost concerns for reputable commercial construction companies is the significant amount of time required for contractors and cost estimators to commit to pricing up raw materials like steel and concrete. This is due to the constantly changing massive inflation rates, which result in a need for continuous research and reporting on pricing information. In addition, these companies need to ensure they have good relationships with their major subcontractors and suppliers, in order to capitalize on their capacity to forecast and budget the costs effectively throughout the whole construction process. However, some construction owners are taking a more proactive role throughout the whole process to streamline communication and impel project completion, by functioning as a team members.
Question 1 Constantly changing inflation rates causes considerable problems for cost estimators
C. Cannot say
A, Explanation: The passage says …constantly changing massive inflation rates leads to the significant time required to commit to pricing. This can be considered as considerable.
By working as part of a team it is possible for construction owners to reduce the amount of money they spend on a construction project.
C. Cannot say
Question 2. C, Explanation: No details of reduction in money spent. We only know they join the team in order to streamline communication and impel project completion. We cannot also say the statement is “False” since the passage did not expressly say so.
Second Passage A UN report has warned of the potential problems of global warming. If the production of greenhouse gases continues at the current rate, this will result in the melting of ice sheets in Greenland and the Antarctic. The consequences of this will be rising sea levels, which will endanger 145 million people. In response to the problem, the report observes the need for an immediate international agreement on reducing emissions.
Emission of greenhouse gases can result in a change in sea levels.
C. Cannot say
Question 3. A, Explanation: The passage states this in line 3.
The report recommends an international agreement to stabilize emissions.
C. Cannot say
Question 4. B, Explanation: Although it is true that the report recommends an international agreement, it was meant to reduce and not to stabilize.
Handpicked Related Practice Packs
- National Grid Graduate Assessment Practice Questions pack
- NOVO Graduate Assessment Practice Questions pack
- Rolls Royce Graduate Assessment Practice Questions pack
- SCHLUMBERGER Graduate Assessment Practice Questions pack
- Shell Graduate Assessment Practice Questions pack
Download from Account: Login to your Testpremier account at www.testpremiercom/my-account
Download from email. Simply open your email Inbox or Promotions folder to download.
If you need further support, email to support @ testpremier.com. We respond as fast as possible.